Rüyada içilmiş sigara görmek

Rüyada içilmiş sigara görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, refaha erileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada içilmiş sigara gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sigara içen bayan görmek bundan güç ve cesaret alacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Rüyada sigara içerken yakalanmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada babayı sigara içerken görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada sigara içme görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulur.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, hayatının karışacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments