Rüyada birinin ağzında sigara görmek

Rüyada birinin ağzında sigara görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, geçiminin kolaylaşacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına delalet eder.

Rüyada birinin ağzında sigara gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Rüyada birinin ağzında sigara görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında sigara görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sigara sarmak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden sigara almak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşla sigara içmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigaradan yanmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments