Rüyada batan gemi görmek

Rüyada batan gemi görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, aniden evlilik kararı alacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret eder.

Rüyada batan gemi gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Rüyada denizde batan gemi görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Rüyada batan gemide olmak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemi batması görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işaret eder.

Rüyada batan gemiden kurtulmak bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada batmış gemi görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, hastalıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemide battığını görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments