Rüyada batmış gemi görmek

Rüyada batmış gemi görmek yeniden can bulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada batmış gemi gördüyseniz:

  • Kafanızdaki fikirlerden bazıları gerçekten önemsenmeye değer veya hızla ilerleme şansı olan cinsten olabilir.

Rüyada denizde gemi batması görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına yorulur.

Rüyada gemide battığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada batan bir gemi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada batmış gemi görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde geminin battığını görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada batan gemide olmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada batan gemiden kurtulmak ileride saygın bir kimse olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments