Rüyada bindiği geminin battığını görmek

Rüyada bindiği geminin battığını görmek kendisine gelemeyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada bindiği geminin battığını gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada gemiye bindiğini görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, onu isyan noktasına getireceğine alamet eder.

Rüyada birinin gemiye bindiğini görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemi bindiğini görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının gemiye bindiğini görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde batan gemi görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zenginliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada denizde batmış gemi görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments