Rüyada gemide battığını görmek

Rüyada gemide battığını görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide battığını gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek onunla yaşamını birleştireceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına işaret eder.

Rüyada gemide battığını görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada batan gemiden kurtulmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulur.

Rüyada batan bir gemi görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, ayrılanların kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada denizde gemi batması görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada gemilerin battığını görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet eder.

Rüyada batan gemiler görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments