Rüyada batan gemide olmak

Rüyada batan gemide olmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Rüyada batan gemide olmak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanmalı, hayatınızı güzelleştirmenin yollarını aramalısınız.

Rüyada denizde gemi batması görmek rakiplerini geride bırakacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalettir.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde geminin battığını görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada batan bir gemi görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada denizde batan gemi görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada batmış gemi görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde gemi battığını görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulur.

Rüyada gemilerin battığını görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments