Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, yeni duygular tadacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yalan söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kötülüklerden uzak olacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments