Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yeni olanaklar veya fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada parmak kesildiğini görmek konuşmaz olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, işlerinin günden güne açılacağına işaret eder.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek parasının azalacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments