Rüyada parmağının kesildiğini görmek

Rüyada parmağının kesildiğini görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız karşılaşacağınız engellerin üstesinden gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine işarettir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına delalettir.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına işaret eder.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, her şeyin yenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağını kesildiğini görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak kesildiğini görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments