Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada baş parmağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine alamet eder.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet eder.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine alamet eder.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine inanılır.

Rüyada parmağın kesilmesini görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments