Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol işaret parmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada işaret parmağı kesmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine yorulur.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments