Rüyada parmakların kesilmesini görmek

Rüyada parmakların kesilmesini görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada parmakların kesilmesini gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız belli bir problemin zayıflamasını sağlayabilir, olayların peşini bırakmakta fayda var.

Rüyada parmak kesilmesi görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek çok başarılı işlere girileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalettir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments