Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağının kanadığını görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine delalet eder.

Rüyada parmağını kanatmak malını ve parasını sağlama alacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada parmağın kanadığını görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işaret eder.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments