Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntının günden güne artacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Rüyada evin içinde kertenkele görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde kertenkele görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Rüyada kertenkele yumurtası görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, hüsrana uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına yorulur.

Rüyada fare kertenkele görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bekir

Annemin evinde odanın pencere kenarında, küçük biladerim annem ve ben oturuyoz ve sigara bırakma husunda konuşuyoz,gözüm tavana erişiyor,odanın kapısından tavandan küçük bir kertenkelenin üzerimize doğru geldiğini gördüm,onu takip ederken üzerimizde tavanda perdeliğin olduğu yerde onlarca irili ufaklı kıvır kıvır kertenkele,bende pencereyi açın dışarı çıksınlar diyorum.Ama rahat 150 vardır kertenkele.