Rüyada kertenkele yumurtası görmek

Rüyada kertenkele yumurtası görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Rüyada kertenkele yumurtası gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Rüyada kertenkele yumurtası görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada kertenkele sevmek böylece hayatının da düzene gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kertenkele yutmak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yeni bir çevre edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kertenkeleden kaçmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dişi kertenkele görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, hayatının tamamen altüst olacağına rivayet eder.

Rüyada evinde kertenkele görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments