Rüyada evin içinde kertenkele görmek

Rüyada evin içinde kertenkele görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada evin içinde kertenkele görmek üzücü haberler alacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine alamet eder.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada evinde kertenkele görmek yarasını saracağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, güzel günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kertenkele görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan kertenkele görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına rivayet eder.

Rüyada büyük kertenkele görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments