Rüyada fare kertenkele görmek

Rüyada fare kertenkele görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, talihinin artacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare kertenkele gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Rüyada fare ve kertenkele görmek rızkın ve kazancın artacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare kertenkele görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada kertenkele öldürmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulur.

Rüyada suda kertenkele görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman kertenkele görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada evinde kertenkele görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işaret etmektedir.

Rüyada ev kertenkelesi görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek önemli bir şahsiyet olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments