Rüyada evinde kertenkele görmek

Rüyada evinde kertenkele görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada evinde kertenkele gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada evinde kertenkele görmek zaaflarına kapılacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine delalettir.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde kertenkele görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine yorulur.

Rüyada büyük kertenkele görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok kertenkele görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük kertenkele görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bununla yüceleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments