Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada küçük yeşil kertenkele gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük kertenkele görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments