Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, gururlu bir hayat süreceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele gördüyseniz:

  • Evde veya işinizde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınızı geliştirmenize yardım edebilir.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, hayırlı işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına rivayet eder.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan kertenkele görmek daha fazla gelire kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev kertenkele görmek kişinin yüzünün güleceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada kertenkele ısırması görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments