Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele gördüyseniz:

  • Belli bir özel ilişkinize çeki düzen vermenizi sağlayacak içsel kaynaklarınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine inanılır.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments