Rüyada kopmuş altın zincir görmek

Rüyada kopmuş altın zincir görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, başarılarını arttıracağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, onlara hayrının dokunacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kopmuş altın zincir gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada altın zincir kolye görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada altın zincir kolye bulmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına yorulur.

Rüyada uzun altın zincir görmek dedikoduya, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada altın kolye zinciri görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet eder.

Rüyada altın zincir almak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işaret eder.

Rüyada altın zincir hediye almak manevi olarak huzur içinde olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna altın zincir takmak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işarettir.

Rüyada kopmuş altın zincir görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments