Rüyada başkasına kelepçe takmak

Rüyada başkasına kelepçe takmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, iyi kısmetleri olacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine inanılır.

Rüyada başkasına kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada kelepçe takmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kelepçe takmak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret eder.

Rüyada başkasına kelepçe takmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada birisine kelepçe takmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada birine kelepçe takmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini kelepçeli görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, terfi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments