Rüyada eşini kelepçeli görmek

Rüyada eşini kelepçeli görmek helal rızık yiyeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, zararların yakında telafi edileceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına yorulur.

Rüyada eşini kelepçeli gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada eşini kelepçeli görmek gerekirse özür dileneceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına rivayet eder.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kelepçeli mahkum görmek neşesine kavuşacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını kelepçeli görmek başarılarının takdir edileceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis ve kelepçe görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçeli insan görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek başarısız ve mutsuz olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe bilezik görmek rahat bir hayatı olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments