Rüyada birine kelepçe takmak

Rüyada birine kelepçe takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birine kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklara ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada birisine kelepçe takmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada birine kelepçe takmak çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kelepçe takmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada kelepçe takmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna kelepçe takmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada başkasına kelepçe takmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kelepçe görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments