Rüyada altın kelepçe takmak

Rüyada altın kelepçe takmak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada altın kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Rüyada altın kelepçe takmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada başkasına kelepçe takmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine kelepçe takmak bunun için sabırsızlanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada koluna kelepçe takmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kelepçe takmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kelepçe takmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada altın kelepçe görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, zenginlik içinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments