Rüyada birisine kelepçe takmak

Rüyada birisine kelepçe takmak daha fazla gelire kavuşacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada birisine kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Rüyada altın kelepçe takmak eşinden yana huzurlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasına kelepçe takmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine kelepçe takmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna kelepçe takmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işaret etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada kelepçe takmak derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada eli kelepçeli görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments