Rüyada koluna kelepçe takmak

Rüyada koluna kelepçe takmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, işlerin de yolunda gideceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına işarettir.

Rüyada koluna kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada koluna kelepçe takmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda kelepçe görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kelepçe takmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada altın kelepçe takmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine kelepçe takmak iyi geçiminin biteceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelepçe takmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına inanılır.

Rüyada başkasına kelepçe takmak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments