Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, güzel bir haber almaya, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini gördüyseniz:

  • Evde yararlı sonuçları olabilecek konfor sağlayan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine yorulur.

Rüyada elinde kelepçe görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada eli kelepçeli görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada elleri kelepçeli görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments