Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına inanılır.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak ömür boyu başarılı olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine inanılır.

Rüyada kalbine kurşun yemek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbinde kurşun görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına yorulur.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak fakir fukaraya yardım edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına alamet eder.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak geleceğinin parlak olacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments