Rüyada boynundan kurşunla vurulmak

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kendisini mutsuz edeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına alamet eder.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Sizin için bağlayıcı olan konulardan isteyerek, istemeyerek veya zorlayıcı nedenlerden ötürü kurtulabilirsiniz.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada boynundan kurşun yemek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada boynundan kurşunlanmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulur.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada tek kurşunla vurulmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet eder.

Rüyada kurşunla başından vurulmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun vurulmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kalp kıracağına işaret eder.

Rüyada başından kurşunla vurulmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments