Rüyada başına başörtüsü takmak

Rüyada başına başörtüsü takmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, çok kötü günler göreceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Rüyada başına başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Aktiviteye geçmenizde fayda var.

Rüyada başına başörtüsü takmak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah başörtüsü takmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz başörtüsü takmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada mavi başörtüsü takmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada pembe başörtüsü takmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments