Rüyada namaz başörtüsü takmak

Rüyada namaz başörtüsü takmak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz başörtüsü takmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine inanılır.

Rüyada başörtüsü takmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada mor başörtüsü takmak belki de hayatının aşkını bulacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada pembe başörtüsü takmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments