Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gelişim içine gireceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada namaz başörtüsü takmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz namaz örtüsü takmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi başörtüsü takmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada başına başörtüsü takmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor başörtüsü takmak üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah başörtüsü takmak mutluluğundan olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments