Rüyada mavi başörtüsü takmak

Rüyada mavi başörtüsü takmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yolunun açılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada mavi başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Rüyada mavi başörtüsü takmak hastalıklarından kurtulacağına, yarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah başörtüsü takmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı başörtüsü takmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına başörtüsü takmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına inanılır.

Rüyada başörtüsü takmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pembe başörtüsü takmak doğruluktan ayrılmayacağına, sıkıntının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada mor başörtüsü takmak işlerin açılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments