Rüyada siyah başörtüsü takmak

Rüyada siyah başörtüsü takmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Ufak seyahatler eleştirilerden ya da işinize karışan kişilerden uzaklaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada siyah başörtüsü takmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada pembe başörtüsü takmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başörtüsü takmak miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sarı başörtüsü takmak atılan adımların boşa gideceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada mor başörtüsü takmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments