Rüyada pembe başörtüsü takmak

Rüyada pembe başörtüsü takmak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, yeni mallara kavuşacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Rüyada pembe başörtüsü takmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe başörtüsü taktığını görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada pembe başörtüsü görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine işarettir.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına inanılır.

Rüyada başına başörtüsü takmak keyfin bozulacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada namaz başörtüsü takmak yaptığı işlerin de içine sineceğine, aile hayatına adım atılacağına işarettir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments