Rüyada ağızdan balgam çıkarmak

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yüzünde güller açacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına işaret eder.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada balgam çıkarmak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işarettir.

Rüyada sarı balgam çıkarmak her şeyin yolunda gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments