Rüyada öksürerek balgam çıkarmak

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak başarısızlıklara düşeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, müjdeli haberler alacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda bulunan kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı olmanız gerekebilir.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı balgam çıkarmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalettir.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, hep dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments