Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalettir.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments