Rüyada sarı balgam çıkarmak

Rüyada sarı balgam çıkarmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Rüyada sarı balgam çıkarmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak güzel davetler alacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işarettir.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak özellikle para konusunda şansının açılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada balgam çıkarmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments