Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalettir.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ağızda balgam görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine tabir olunur.

Rüyada balgam çıkarmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah balgam çıkarmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sarı balgam çıkarmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments