Rüyada zeytin filizi görmek

Rüyada zeytin filizi görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, daha fazla para kazanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin filizi gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş, askıda kalmış veya problemli olan bazı konular iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada zeytin filizi görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada soğan filizi görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada soya filizi görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada ağaç filizi görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet eder.

Rüyada gül filizi görmek ekmeksiz kalacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday filizi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, nazara geleceğine yorulur.

Rüyada ceviz filizi görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına alamet eder.

Rüyada nohut filizi görmek bazı kayıplar olabileceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments