Rüyada ağaç filizi görmek

Rüyada ağaç filizi görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç filizi gördüyseniz:

  • Fırsatlar, olanaklar veya şanslar tek tek yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada ağaç filizi görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çay filizi görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan filizi görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada gül filizi görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada buğday filizi görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz filizi görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine alamet eder.

Rüyada fasulye filizi görmek isabetli adımlar atacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada asma filizi görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, sorunlarının biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments