Rüyada buğday filizi görmek

Rüyada buğday filizi görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday filizi gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Rüyada yeşil buğday filizi görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada buğday filizi görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada asma filizi görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fasulye filizi görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına işaret etmektedir.

Rüyada soğan filizi görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç filizi görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada soya filizi görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin filizi görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments