Rüyada gül filizi görmek

Rüyada gül filizi görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül filizi gördüyseniz:

  • Belli konuların tekrar ele alınması ya da belli düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada gül filizi görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işarettir.

Rüyada domates filizi görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek filizi görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada fasulye filizi görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday filizi görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına işaret eder.

Rüyada ağaç filizi görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada nohut filizi görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalettir.

Rüyada buğday filizi görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments