Rüyada soğan filizi görmek

Rüyada soğan filizi görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, ticaret sektörüne atılacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, yerinde saymayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulur.

Rüyada soğan filizi gördüyseniz:

  • Seyahat planlayabilir veya aşk hayatınızı ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada soğan filizi görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Rüyada asma filizi görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil buğday filizi görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin filizi görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada soya filizi görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına yorulur.

Rüyada fasulye filizi görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül filizi görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç filizi görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments