Rüyada nohut filizi görmek

Rüyada nohut filizi görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, yönetici olacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada nohut filizi gördüyseniz:

  • Duygusal sorunların sizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada nohut filizi görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek filizi görmek zayıflayacağına, köşeye sıkıştıracağına işarettir.

Rüyada zeytin filizi görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül filizi görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada soya filizi görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada domates filizi görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada fasulye filizi görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sevindirici şeyler duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz filizi görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments