Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok şişmanladığını görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin şişmanladığını görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının şişmanladığını görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada oğlunun şişmanladığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, malına gelecek zarara yorulur.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments